Skip to content

recipes

Vanille-Eis mit Pistazien- oder Mandelöl

Vanille-Eis mit Pistazien- oder Mandelöl

Anais Causse

Das Vanille-Eis mit einem ordentlichen Schwaps Öl begießen und mit Fleur de Sel bestreuseln. Haben Sie keine Angst vor dieser süß-herzhaften Kombi, sie schmeckt fantastisch! Zutaten: Vanille-Eis Fleur de Sel...

Desserts La Tourangelle Öl Salz

Vanille-Eis mit Pistazien- oder Mandelöl

Anais Causse

Das Vanille-Eis mit einem ordentlichen Schwaps Öl begießen und mit Fleur de Sel bestreuseln. Haben Sie keine Angst vor dieser süß-herzhaften Kombi, sie schmeckt fantastisch! Zutaten: Vanille-Eis Fleur de Sel...

Linsen- und Lauch-Kedgeree mit geräucherter Makrele - Maître Philippe & Filles

Lentil and leek kedgeree with smoked mackerel

Noemie Causse

My neighbor is Californian with Filipino roots and when he throws impromptu dinner parties in his kitchen, not only are the people around the table a colorful mix, but also...

Desserts Fisch Gemüse Haselnüsse Honig Linsen Makrele Portugal Rezepte Salat

Lentil and leek kedgeree with smoked mackerel

Noemie Causse

My neighbor is Californian with Filipino roots and when he throws impromptu dinner parties in his kitchen, not only are the people around the table a colorful mix, but also...

Far Breton mit Dörrpflaumen (Pruneaux d'Agen) - Maître Philippe & Filles

Far Breton with prunes (Pruneaux d'Agen)

Noemie Causse

True to the motto "first things first", our current recipe of the week is a very classic dessert that is sold in almost every bakery in Brittany and that was...

Desserts Gateaux Kuchen Pflaumen

Far Breton with prunes (Pruneaux d'Agen)

Noemie Causse

True to the motto "first things first", our current recipe of the week is a very classic dessert that is sold in almost every bakery in Brittany and that was...