In autumn we don't skimp out and serve up really hearty dishes. Now we're in the mood for delicious Basque smuts: sausages and confit. Both can be enjoyed wonderfully with sauerkraut or with the classically prepared haricots tarbais in the style of a cassoulet. Or you can let us inspire you and conjure up a colorful salad from the fine white beans, which is a little more summery with tapenade, tomatoes and basil and ensures colorful freshness on the plate!
Geschmacklich hervorragend und einfach zuzubereiten.
Wermutstropfen: Relativ viele Knochen, die wir herauspicken mußten.
Geschmack und Saftigkeit hervorragend!
Verpackung und dadurch bedingte Haltbarkeit sehr gut.
S
Sardinha de Lisboa - Dizeres-Sayings - von Bordallo Pinheiro Das ist meine erste Sardine . Sie verschafft Fröhlichkeit und gute Laune. Ich freue mich schon auf die nächste
Die Haselnüsse von Papa dei Boschi sind für uns die besten und Geschmackvollsten, die wir kennen. Als Snack oder gehackt auf dem Müsli sind sie ein Traum
Tolles Produkt, tolles Dosendesigne, perfekte Um/Versandverpackung…