Schnelle salade à la Niçoise (Schneller Nizza-Salat) - Maître Philippe & Filles

Hurtig salat à la Niçoise (Quick Nice Salat)

Af alle de retter, som en by eller region har i sit navn, får "Salade Niçoise" mig altid til at drømme mest. Så forestiller jeg mig straks, at jeg sidder på Promenade des Anglais, ved havnen eller i vieille ville, med solbriller på næsen, de skrigende måger og en knaldblå ​​himmel over mig, det glitrende Middelhav foran mig og på bistroen Et glas rosé ved bordet og selvfølgelig: en overdådig Salade Niçoise.

Nogle kulinariske ferieindtryk oversættes desværre ikke så godt og smager pludselig ikke så spektakulært foran et hjemmepublikum... Det gælder heldigvis ikke denne klassiske salat. Jeg kan lide det når som helst og hvor som helst!

Til denne hurtige og lækre version tog vi os den frihed at bruge ingredienserne lidt mere frit. Det der “mangler” er tunen – alt andet er der og harmonerer vidunderligt...

God appetit og god fornøjelse med at dagdrømme!

Ingredienser:

Forberedelse:
Kog æggene, indtil de er bløde. Vask, rens og skær salaten i strimler. Hæld løgconfituren over salaten og vend med olivenolie og eddike.

Krydr med Fleur de Sel og Piment d'Espelette. Anret de halverede æg på salaten.


Instagram feed

Tilbage til blog

Abonner på vores nyhedsbrev

Vær den første til at vide om nye kollektioner og eksklusive tilbud.