Quinoa-Gurkensalat mit Feta, Feigen und Sardinen - Maître Philippe & Filles

Quinoa-agurkesalat med feta, figner og sardiner

Mmm, lækker lækker... :)

For nylig fundet på bloggen af ​​en spansk kvinde (www.letitbecosy.com), der bor på Mallorca og laver hovedsageligt vegetarisk mad.

Jeg har i lang tid nydt at opdage nye smagskombinationer, og jeg er især interesseret i usædvanlige kombinationer med fisk... derfor tilføjede jeg ingrediensen sardin til en af ​​dine opskrifter. Opskriften er meget enkel og resultatet er spændende frisk og utroligt velsmagende. Jeg kunne forestille mig, at det også ville smage fantastisk med sardiner i Muscadet eller sardiner i vand og citron. Næste gang vil jeg prøve det sådan her!

Og sådan ser det ud, når det er færdigt:

God appetit!

Instagram feed

Tilbage til blog

Abonner på vores nyhedsbrev

Vær den første til at vide om nye kollektioner og eksklusive tilbud.